Καταργήστε επιτέλους τις κοινές σχολές! Είναι πέρα για πέρα ΑΔΙΚΟ!

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Η Ελλάδα ανάμεσα στις πολλές παθογένειες που έχει είναι και οι κοινές σχολές! Δεν είναι δίκαιο να διεκδικούνται ίδιες σχολές από υποψηφίους που εξετάζονται σε διαφορετικά μαθήματα! Δεν μπορεί να συγκρίνονται επιδόσεις σε διαφορετικά μαθήματα για την εισαγωγή στην ίδια σχολή. Πρέπει σε κάθε σχολή να εισάγονται υποψήφιοι που έχουν εξεταστεί στα ίδια μαθήματα. Με τις κοινές σχολές παραβιάζεται η στοιχειώδης αρχή των Μαθηματικών που λέει ότι δεν μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα σε ανόμοια πράγματα!

Υπογράψτε για καταργηθούν οι κοινές σχολές:

https://secure.avaaz.org/el/petition/Ypoyrgeio_Paideias_Katargisi_ton_koinon_sholon_sto_Mihanografiko/?cIUDfjb

Οι κοινές σχολές στο Μηχανογραφικό του 2017

2 σκέψεις στο “Καταργήστε επιτέλους τις κοινές σχολές! Είναι πέρα για πέρα ΑΔΙΚΟ!

  1. Ή δώστε συγκεκριμένο αριθμό θέσεων για τους υποψήφιους διαφορετικών πεδίων, στις κοινές σχολές. Δεν μπορεί να είναι όλοι οι δάσκαλοι θεωρητικοί ούτε όλοι θετικοί.

    • H δάσκαλοι πρέπει να εξετάζονται στα μαθήματα που κάνουν στα δημοτικά:
      Γλώσσα, Ιστορία, Μαθηματικά & Φυσικές επιστήμες.
      Αυτό μπορεί να γίνει και με μαθήματα Γενικής Παιδείας.
      Να το διεκδικούν ΟΛΟΙ με τα ΙΔΙΑ μαθήματα

Σχολιάστε

7 − three =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here