Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 6 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών & Σταδιοδρομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, υπό την αιγίδα των Πρυτανικών Αρχών και σε συνεργασία με τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν, για ενδέκατη φορά, την πενταήμερη εκδήλωση με θέμα:

                                                        «Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης»

Η εκδήλωση απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου των Γενικών Λυκείων του Νομού και δευτερευόντως στους μαθητές και μαθήτριες της Β΄Λυκείου, με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση τους, σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω απασχόλησης.

Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12, 13, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου 2018, στην Κεντρική Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Στην εκδήλωση  Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι (μέλη Δ.Ε.Π.) απ’ όλα τα Τμήματα και τις μονοτμηματικές Σχολές του Α.Π.Θ. οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους μαθητές το πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος / Σχολής, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Θα συμμετέχουν επίσης φοιτητές και απόφοιτοι των Τμημάτων του Α.Π.Θ., οι οποίοι θα καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία από την φοίτηση τους και την σταδιοδρομία τους έως σήμερα.

Κατά την έναρξη κάθε ενότητας θα πραγματοποιείται παρουσίαση των ΚΕΣΥΠ από τους εκπροσώπους του και εισήγηση με θέμα “Συμβουλές επιτυχούς διαχείρισης σταδιοδρομίας” από  το Γραφείο Διασύνδεσης του Α.Π.Θ.

Παράλληλα θα παρευρίσκονται ομάδες φοιτητών του Α.Π.Θ. με δράσεις επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, αλλά και προγραμμάτων Πρακτικής Άσκησης,  προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για το έργο τους.

Η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται ζωντανά  προκειμένου να έχουν δυνατότητα παρακολούθησης και μαθητές οι οποίοι δεν θα προσέλθουν στην εκδήλωση (βλ. Σχετικά Video στο τέλος της ανακοίνωσης).

programma_ekdilosis_spoydes_sto_a.p.th_._2018.pdf<

Σχολιάστε

two + twenty =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here