Τελετή Υποδοχής Πρωτοετών Tμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ 2019

Τελετή Υποδοχής Πρωτοετών Tμήματος Πληροφορικής 2019

Το Τμήμα Πληροφορικής προσκαλεί τους πρωτοετείς φοιτητές του στην εκδήλωση υποδοχής τους, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, στις 11:30, στο αμφιθέατρο “Εμπειρίκος” της Σχολής Θετικών Επιστημών, όπου και θα παρουσιαστούν στους νεοεισερχόμενους φοιτητές τόσο το Τμήμα Πληροφορικής όσο και χρήσιμες πληροφορίες για τις σπουδές και για την λειτουργία του Πανεπιστημίου.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:
• Καλωσόρισμα από τον Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών, τον Πρόεδρο του Τμήματος Πληροφορικής και εκπρόσωπο του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Πληροφορικής.
• Βράβευση 1ου επιτυχόντα στο Τμήμα κατά τις εισαγωγικές εξετάσεις 2019, άλλων διακριθέντων φοιτητών (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών), καθώς και υποψηφίου διδάκτορα του Τμήματος.
• Παρουσίαση του Τμήματος Πληροφορικής, του προγράμματος σπουδών, και των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών ERASMUS+, καθώς και των προοπτικών εργασίας των φοιτητών και αποφοίτων.
• Ενημέρωση από τη Γραμματεία, από το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΑΠΘ και από άλλους σχετικούς φορείς (Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ, ACM AUTH Student Chapter κλπ).