Αντιστοιχίες Τμημάτων 2020 για τις μετεγγραφές ακαδημαϊκού έτους 2020-2021. Σημαντικές αλλαγές

φέτος έχουμε πολύ σημαντικές αλλαγές. Θα τις χαρακτήριζα σαρωτικές!
-Τα τμήματα ομαδοποιήθηκαν σε παλιά και νέα.
-Τα μη αντίστοιχα τμήματα από 74 το 2019 έγιναν 87

 
  more
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το site και τις πληροφορίες που δίνεται. Μία ερώτηση. Μετά και τα στατιστικά των πανελληνίων 2021, Η κόρη μου περνάει σιγουρα οικονομικό πατρα αλλά Αθήνα εκπα οριακα δύσκολο σε σχέση με τη βάση πέρυσι (13550 έχει και εβε 13,8 περίπου) και ο γίος μου λάρισσα (δίδυμα) και μένουμε Αθήνα. Το οικονομικό κριτήριο των 12000 δεν το έχουμε αφού και εγω και η σύζυγος εργαζόμαστε. Μπορούμε να κανουμε αίτηση μετακίνησης της κόρης μου για Αθήνα στο ίδιο πεδίο ως αδέρφια τον οκτώβριο; Εχει ελπίδες καποια σχετική αίτηση; Τh βάση μόριων την έχει η κόρη μου άνετα όπως βλέπεται και ο γιός μου είναι ικανοποίημένος με τη λάρισσα θα κάνει αποποίηση μετακίνησης. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΖΩΗ

Είμαι στο τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας στην Καβάλα πρώτο έτος. Αν περάσει Αθήνα φέτος ο αδερφός μου μπορώ να πάρω μεταγραφή στο αντίστοιχο τμήμα στην Αθήνα?

Μαρια

μπορω κα κανω μεταγραφη απο το τμημα γεωπονιας στην Αρτα στο φυτικης παραγωγης ή αγροτικης αναπτυξης στην Αθηνα;;

Καλυψω

Εαν εχω περασει νοσηλευτικη τριπολης μπορω να κανω μεταγραφη και να ερθω στην νοσηλευτικη του ΠΑΔΑ ;

ΜΑΡΙΑ

ΠΕΡΑΣΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Νίκος

Καλησπέρα.Σε καμια περίπτωση δεν μπορώ να πάρω μεταγραφή από το χημικό Καβάλας στο ΑΠΘ;

Ήβη

Καλημέρα,

Όταν ο αιτούντος για μετεγγραφή είναι ορφανό και λαμβάνει σύνταξη λόγου θανάτου >3000 ευρώ (εδώ και 10 χρόνια ) δεν είναι εξαρτώμενο μέλος στη δήλωση του αλλού γονέα για μετεγγραφή το κατά κεφαλήν που υπολογίζεται είναι μόνο από τη δικιά του δήλωση δλδ 4 μόρια ?

Ευχαριστώ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΑΛΗ

Γνωρίζετε για τα επαγγελματικά δικαιώματα της σχολής μηχανικών περιβάλλοντος του Παν/ίου Πατρων στο Αγρίνιο?
Είναι αντίστοιχη με την σχολή στα Χανιά και στην Ξάνθη.
Ευχαριστώ

Γεωργια

Μπορώ να κάνω μεταγραφή από το τμήμα ναυτιλίας και επιχειρηματικών σπουδών της Χίου στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στον Πειραιά;

Μαριαλενα

Εγω θα ήθελα αν μπορείτε να μ πείτε αν κερδίζω κάποια επιπλέον μόρια στο εμπορικό ναυτικό επειδή είμαι πολύτεκνη. Επίσης μπορεί αν μπω να πατώ μεταγραφή από την Κρήτη στην Κύμη για πλοιάρχων.

Δεσποινα

Με ενδιαφέρουν οι Σχολές Λογιστικής-Χρηματοοικονομίας και οι Σχολές Οικονομκών Επιστημών. Πως καταλαβαίνω από τον πίνακα, ποιες σχολές αντιστοιχίζονται με ποιες;
Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Δεσποινα

Μπορώ να πάρω μεταγραφή από το Οικονομικών Επιστήμων Κομοτηνής ή Σερρών στο ΠΑ.ΜΑ.Κ ή στο ΑΠΘ (σε όποιο επιλέξω εγώ?)

Πάνος Σ

Δεν μπορώ να πάρω μετεγγραφή απο το τμήμα λογιστικής κι χρηματοοικονομικής -Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας?
Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ιωάννα Αλεξιου

Τι σημαίνει αυτό; Οτι η νοσηλευτική Τρίπολης έχει πιο αξιόλογο πτυχίο απο τις αλλες, εφόσον αντιστοιχίζεται με σχολή του εκπα; Επίσης εφόσον οι βάσεις Τρίπολης και εκπα διαφέρουν πανω απο 2750 μορια αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να πάρεις μετεγγραφή απο Τρίπολη σε Αθήνα;
Ευχαριστώ πολυ

Νικολεττα

Δηλαδή αν περάσει κάποιος νοσηλευτικη Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να κάνει μετεγγραφή στο εκπα?

Πάνος Σ

Δεν μπορώ να πάρω μετεγγραφή απο το τμήμα λογιστικής κι χρηματοοικονομικής -Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας?
Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΗΜΙΚΟ(ΔΠΜ)ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com