5 νέα τμήματα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας !

Μέχρι πέρσι είχαμε μόνο ένα τμήμα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) στο Οικονομικό Πανεοιστημίο Αθήνας (ΟΠΑ) με την μεγαλύτερη βάση στο ΟΠΑ: 17300 μόρια! Με τη σωρεία νέων τμημάτων το 2019 θα έχουμε άλλα 5 νέα τμήματα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας !

Τα 5 νέα τμήματα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας:
Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (Κοζάνη) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ.
Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (Καβάλα) ΔΙΠΑΕ
Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ.ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

Με τις μετεγγραφές θα βρεθούν στο ΟΠΑ φοιτητές με διαφορά πολλών χιλιάδων μορίων.  Μια άμεση επίπτωση της μετατροπής των ΤΕΙ σε Πανεπιστήμια είναι η διαφορά πολλών χιλιάδων μορίων  ανέμεσα στους κανονικούς επιτυχόντες  και το τελευταίο σε μόρια φοιτητή από μετεγγραφή.

© 2019, sep4u,gr. All rights reserved. sep4u,gr

0 Shares

6 thoughts on “5 νέα τμήματα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας !

  1. Ναι καλησπέρα έχω περάσει μόλις αυτήν την σχολή στη Καβάλα. Για μεταγραφή Θεσσαλονίκη δεν έχει; Είτε στη συνδο είτε στο διεθνές πανεπιστήμιο στη θερμή;

  2. Καλήσπερα. Εχω περασει στον Αγιο Νικολαο ΔΕΤ και θα παρω μετεγγραφη στο ΟΠΑ , απο αδερφο φοιτητη. Ξερετε αν υπαρχουν ( διαφορες ) απο ΔΕΤ ΠΟΑ και ΔΕΤ Αγιου Νικολαου;;; Ευχαριστω.

  3. Καλησπέρα, είναι φοιτήτρια διοίκηση επιχειρήσεων ΤΕΙ Μεσολόγγι. Με την συγχώνευση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδα με το πανεπιστήμιο Πατρών ξέρετε αν μπορώ να κάνω μεταγραφή Αθήνα;

Leave a Comment

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!