Σε ποια ιατρική να σπουδάσω;

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Πριν λίγες μέρες φίλος Δ/ντης σε σχολείο ζήτησε τη γνώμη μου για το ποια ιατρική να προτιμήσει η κόρη του. Του είπα ότι την Αθήνα δεν την προτείνω λόγω της πόλης και λόγω μετεγγραφών θα αυξηθούν πάρα πολύ οι εισακτέοι . Ρώτησα τη γνώμη φίλης που έχει σπουδάσει Αθήνα Χημικό με Διδακτορικό στη Βιολογία και μου πρότεινε Αθήνα. Σήμερα τον βρήκα τυχαία στο Super Market και μου είπε ότι πήγε στην Ιατρική Αθήνας και η συνολική εικόνα της Σχολής  και του περίγυρου τον απογοήτευσαν  τόσο ώστε πλέον την Ιατρική Αθήνας δεν θα τη δηλώσει με τίποτα. Με την ευκαιρία αυτής της περίπτωσης επαναλαμβάνω αυτό που λέω χρόνια . Για να καταλάβετε αν σας αρέσει μια σχολή μια επίσκεψη στους χώρους της Σχολής θα σας βοηθήσει αποφασιστικά να σχηματίσετε αν σας αρέσει ή όχι. Αν είχα επισκεφτεί το Φυσικό Αθήνας το 1979  δεν θα το δήλωνα ποτέ .

Καλοδήμος Δ.

1 σκέψη στο “Σε ποια ιατρική να σπουδάσω;

  1. Το επάγγελμα του βιολόγου στην εφημερίδα της κυβερνήσεως με σκαναρισμένα τα ΦΕΚ: ελευθερος επαγγελματιας με αυτονομη υπογραφη, επαγγελματιας υγειας, διευθυντης εργαστηριου αναλυσης ανθρωπινων δειγμάτων (αίμα, κύτταρα κ.α.), διευθυντης εργαστηριου αναλυσης τροφίμων. Όλα στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.

Σχολιάστε

4 × one =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here