«Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. (400)

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

«Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. (400)

Επαγγελματικά διακαιώματα πτυχιούχων Τ.Ο.Δ.Α
Οι απόφοιτοι του Τμήματος μπορούν να εργαστούν: α) ως διοικητικά και οικονομικά στελέχη σε αθλητικές επιχειρήσεις, αθλητικούς οργανισμούς και λοιπούς αθλητικούς φορείς, όπως, ιδίως, σε αθλητικά σωματεία, ενώσεις και ομοσπονδίες, αθλητικές ανώνυμες εταιρείες και τμήματα αμειβομένων αθλητών, β) ως διοικητικά και οικονομικά στελέχη των αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων που ιδρύουν οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης, γ) ως διοικητικά και οικονομικά στελέχη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και του Οργανισμού Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου, δ) ως στελέχη διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού, ε) ως στελέχη διοργάνωσης αθλητικών δραστηριοτήτων ως εμψυχωτές (animator) σε ξενοδοχειακές μονάδες και κατασκηνώσεις, στ) ως διοικητικά και οικονομικά στελέχη σε κάθε δημόσια και ιδιωτική επιχείρηση, με αντικείμενο εν όλω ή εν μέρει αθλητικές δραστηριότητες (ΦΕΚ 208/2009 τ. Α΄ άρθρο 1) .
Ακόμα, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων πτυχιούχων για την πλήρωση θέσεων Α.Σ.Ε.Π του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού – Οικονομικού (αρ. πρωτ. 17986/8-5-2008 έγγραφο Α.Σ.Ε.Π.).
Επίσης, εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (συνεδρίαση Ο.Ε.Ε.: Κ/87/19-2-2013) και δικαιούνται να συμμετέχουν σε εξετάσεις στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την απόκτηση του τίτλου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή/Νόμιμου Ελεγκτή και να απαλλάσσονται από την εξέταση μαθημάτων υποβάθρου των επαγγελματικών εξετάσεων του άρθρου 7 Ν. 3693/2008 για την απόκτηση της άδειας ασκήσεως του επαγγέλματος του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή/Νόμιμου Ελεγκτή (σύμφωνα με τον κανονισμό του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών).
Τέλος, προΐστανται της Διεύθυνσης Υποστήριξης Άθλησης και Διατροφής και στελεχώνουν Τμήματα της Διεύθυνσης «Άθληση για Όλους» της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Ποιότητας Ζωής (ΦΕΚ 31/2011 τ.Α΄ άρθρο 50).

Σχολιάστε

11 + 9 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here