Παρουσίαση των Τμημάτων του ΠΘ

Στις 12 έως 14/04/2022 έλαβε χώρα 3ήμερη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για μαθητές της Γ’ Λυκείου, που συνδιοργανώθηκε από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΠΘ και την Υπηρεσία Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Στόχος της εκδήλωσης και της καταγραφής της, είναι να ενημερωθούν οι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου για το εύρος των επιλογών σπουδών που προσφέρονται από το Παν/μιο Θεσσαλίας και να συμβάλλουμε στην επαρκή πληροφόρησή τους.

Κάθε βίντεο που σας επισυνάπτουμε παρακάτω, αντιστοιχεί σε κάθε μια μέρα της εκδήλωσης. Σε αυτές τις 3 μέρες έγινε η παρουσίαση όλων των Τμημάτων του ΠΘ. Κάτω από κάθε βίντεο αναγράφεται το ακριβές λεπτό της μαγνητοσκόπησης όπου μπορεί ο ενδιαφερόμενος να αναζητήσει την παρουσίαση του Τμήματος που τον ενδιαφέρει.

Σας παρακαλούμε τα βίντεο αυτά να φτάσουν στα Λύκεια του Νομού σας με την επισήμανση οι Διευθύνσεις των Λυκείων να φροντίσουν να προωθηθούν στα μειλς των μαθητών των σχολείων, ώστε οι μαθητές της Γ Λυκείου που σύντομα θα κληθούν να κάνουν την επιλογή τους στο μηχανογραφικό τους δελτίο, να είναι σε θέση να έχουν την πληροφόρηση που τους αξίζει να έχουν.

Καλό θα ήταν εξάλλου, τα βίντεο αυτά να αναρτηθούν και στους ιστοτόπους σας, ώστε να υπάρχει οποτεδήποτε πρόσβαση από μαθητές ή γονείς που θα ήθελαν να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες εκπαιδευτικές επιλογές του Παν/μίου Θεσσαλίας.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση / πληροφορία.

Μέρος 1ο
https://youtu.be/-5D3U3_Ta9Y

Μέρος 2ο
https://youtu.be/XgZETIZlmB4

Μέρος 3ο
https://youtu.be/mC-9aSd0oqY

Με εκτίμηση,
Χρύσα Βούλγαρη
Γραφείο Διασύνδεσης ΠΘ

Σχολιάστε

two × five =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here