Ενημέρωση για τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Θεσσαλονίκη, Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023

Μαθητές και μαθήτριες Λυκείου από την Ελλάδα και την Κύπρο, Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού, αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται για τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή διημερίδα «Μαθαίνω πριν Σπουδάσω 2023», που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Ιδρύματος.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη  14 Φεβρουαρίου 2023, τις ώρες 09:00-14:00,  στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν τα προγράμματα σπουδών των 8 προπτυχιακών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Επίσης, θα γνωρίσουν φοιτητές του Πανεπιστημίου που θα τους περιγράψουν από «πρώτο χέρι» για την εμπειρία φοίτησής τους στο ΠΑΜΑΚ, αλλά και αποφοίτους που θα μιλήσουν για τις προοπτικές καριέρας που είχαν και τις επιλογές σταδιοδρομίας που τους προσέφερε το πτυχίο τους.

Επιπλέον, οι μαθητές θα ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο θα οικοδομήσουν ένα σωστό βιογραφικό, που θα τους φανεί χρήσιμο για την επιστημονική ή την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, κάνοντας έξυπνες επιλογές από την πρώτη ημέρα που θα βρεθούν στα φοιτητικά έδρανα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Όσοι ενδιαφέρονται για την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν ενημερωτικό βίντεο στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=GEnwpjdKzYU

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να συνδεθούν στο κανάλι του Γραφείου Διασύνδεσης στο: (https://www.youtube.com/@careeruom)

Για απευθείας παρακολούθηση της διημερίδας στους ακόλουθους συνδέσμους:

Live streaming «Μαθαίνω πριν Σπουδάσω»:

1η μέρα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίουhttps://youtu.be/raOMgpF-n-k
Βαλκανικών, Σλαβικών & Ανατολικών Σπουδών (12min)
Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (1h12min)

2η μέρα Τρίτη 14 Φεβρουαρίουhttps://youtu.be/yUelogW7nrI

 

Το Πρόγραμμα