To περιοδικό “Φαινόμενον” του Tμήματος Φυσικής

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 6 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

To περιοδικό “Φαινόμενον” του Tμήματος Φυσικής βρίσκεται στην τέταρτη περίοδό του και στον 25ο χρόνο της συνεχούς παρουσίας του.

Με νέο στυλ, νέες ιδέες, περισσότερη επιστημονική ειδησεογραφία και άρθρα και νέα που αφορούν την επιστήμη, το Τμήμα και το Πανεπιστήμιο γενικότερα, φιλοδοξεί να γίνει “περιοδικό φαινόμενο” στη ζωή μας.

Η Επιτροπή Εκδόσεων του Τμήματος, σαν υπεύθυνη για την έκδοση του περιοδικού, σας καλεί να πλαισιώσετε την Συντακτική Επιτροπή, να συμμετέχετε στις συναντήσεις μας και να συνεισφέρετε κείμενα ή εργασίες σχετικές με τα επιστημονικά πεδία που σας ενδιαφέρουν.

http://phenomenon.physics.auth.gr

Σχολιάστε

five × 5 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here