«90 χρόνια Σ.Θ.Ε.: Ντοκιμαντέρ της Σχολής Θετικών Επιστημών

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 5 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη, Σχολή Θετικών Επιστημών 54124, www.sci.auth.gr
————————————————————————————————————
Για περισσότερες πληροφορίες:
Καθηγητής Xαρίτων Σαρλ Χιντήρογλου
Κοσμήτορας της ΣΘΕ
Τηλ. 2310 99 8010, 8020, 8072
email: chintigl@bio.auth.gr, info@sci.auth.gr,
————————————————————————————————————

Η Σχόλη Θετικών Επιστημών (Σ.Θ.Ε.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εορτασμού των 90 χρόνων από την Ίδρυση της, δημιούργησε ντοκιμαντέρ με τίτλο “90 χρόνια Σ.Θ.Ε.: Ντοκιμαντέρ της Σχολής Θετικών Επιστημών”, με σκοπό την ανάδειξη της μακρόχρονης εκπαιδευτικής και ερευνητικής πορείας των έξι Τμημάτων της Σχολής (Φυσικής, Μαθηματικών, Χημείας, Βιολογίας, Γεωλογίας και Πληροφορικής), και τη σύνδεση αυτών με την κοινωνία.
Η Σ.Θ.Ε. δέχεται ετησίως, με ιδιαίτερη χαρά, δεκάδες αιτήσεις από Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου οι μαθητές να επισκεφθούν τη Σχολή και να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών και την ερευνητική δραστηριότητα των Τμημάτων της. Προς αυτή την κατεύθυνση, το ντοκιμαντέρ της Σ.Θ.Ε. παρέχει σημαντικές πληροφορίες, κυρίως για τους μαθητές των τελευταίων τάξεων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (αλλά και για ενημέρωση των εκπαιδευτικών), βοηθώντας τους να διαμορφώσουν μια εμπεριστατωμένη άποψη για τις Θετικές Επιστήμες και να πάρουν την τελική απόφαση για τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.
Το ντοκιμαντέρ, διάρκειας 35 min, με τίτλο “90 χρόνια Σ.Θ.Ε.: Ντοκιμαντέρ της Σχολής Θετικών Επιστημών” είναι αναρτημένο και διαθέσιμο για παρακολούθηση σε όλους τους ενδιαφερόμενους, στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της Σχολής, στη διεύθυνση www.sci.auth.gr.

Σχολιάστε

5 × 2 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here