Τις Κυριακές το ΑΠΘ ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό!

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το ΑΠΘ  «ανοίγει» για ακόμα μια χρονιά στην πόλη και μετατρέπεται στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πάρκο της χώρας. Τη φετινή χρονιά, που το ΑΠΘ γιορτάζει τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή του, οι δράσεις του «ΑΠΘ την Κυριακή» αποκτούν επετειακό χαρακτήρα και όλοι μαζί θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε τα πάνω από 90 χρόνια ζωής, προσφοράς και δημιουργίας του ΑΠΘ, του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της Ελλάδας, του Πανεπιστημίου της πόλης μας!

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το σημαντικό εκπαιδευτικό και ακαδημαϊκό έργο του Πανεπιστημίου μας μέσα από πειράματα, παρατηρήσεις, ξεναγήσεις σε μουσεία, αρχεία και συλλογές του Πανεπιστημίου, δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια και παρουσιάσεις.

Σας προσκαλούμε τις Κυριακές 1522 και 29 Μαΐου σε όλους του χώρους του ΑΠΘ, να συμμετέχετε στις δραστηριότητες που έχουμε προγραμματίσει και να επισκεφθείτε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΑΠΘ.

Η συμμετοχή σας στις δράσεις είναι δωρεάν.

Οι Πρυτανικές Αρχές

Περικλής Α. Μήτκας, Πρύτανης
Θεόδωρος Λ. Λαόπουλος, Αναπληρωτής Πρύτανη Έρευνας και Συντονισμού
Παρασκευή Κ. Αργυροπούλου − Πατάκα, Αναπληρώτρια Πρύτανη Ανθρώπινων Πόρων
Δέσποινα Ι. Κλαβανίδου, Αναπληρώτρια Πρύτανη Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Αριάδνη Στογιαννίδου, Αναπληρώτρια Πρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων
Νικόλαος Χρ. Βαρσακέλης, Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικών

Σχετικά έγγραφα:

Σχολιάστε

one × three =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here