Αύξησαν τους εισακτέους Μαθηματικών ενώ το 2020 η βάση ήταν 3125!

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 3 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Το 2020 η βάση εισαγωγής στο Μαθηματικό Σάμου ήταν 3125 μόρια! Ο κύριος λόγος που έπεσε τόσο χαμηλά η βάση είναι γιατί από το 2019 έχουν δημιουργηθεί δύο νέα τμήματα στη Λαμία και στη Καστοριά. Η προφανής λύση στο πρόβλημα ήταν η συνολική μείωση των εισακτέων έστω και 3%. Η Ελλάδα συνεχίζει ακάθεκτα κάθε χρόνο την αύξηση των εισακτέων αν και είναι πρώτη στο πλανήτη σε ποσοστό εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Χθες ανακοινώθηκε ότι θα ιδρυθούν δύο νέα Τμήματα στο ΔΠΘ : Ψυχολογίας (λειτουργούν ήδη άλλα 6) και Εργοθεραπείας (λειτουργούν ήδη άλλα 2)!

Η Ελλάδα είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια σε ποσοστό εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Σχολιάστε

2 × 3 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here